Letar du efter en ny utmaning och vill bli en av oss?

Hos våra 15 energikontor runt om i landet arbetar idag över 100 personer som vill skapa en hållbar energiframtid. Vi välkomnar fler nyfikna, engagerade personer!

Projektledare – Förnybar energi

Sista ansökningsdag 17 juni 2024

Vill du vara med i att utveckla och driva energiomställningen i Västra Götaland tillsammans med oss och våra samarbetspartners? Som medarbetare i vårt energiteam hamnar du mitt i skärningspunkten mellan forskning, ny teknik, nya företag och näringsliv.

I energiteamet på Innovatum Science Park/Energikontor Väst kommer du att ha en viktig roll i ett, eller flera av, våra energiprojekt. Ansvarsgraden i projekten kan variera beroende av projektens karaktär. Du kommer dels att strukturera och planera arbetet, dels arbeta operativt för att säkerställa att projektmålen nås. En del av ditt uppdrag blir också att vara med och utveckla idéer, rigga och ansöka om nya projekt.

Du kommer att ingå i ett team med innovationsledare, projektledare, affärscoach, kommunikatör och projektekonom som tillsammans verkar för att skapa värde i alla de projekt vi är engagerade i.

Visst låter det intressant?
Läs mer och ansök redan idag.