Våra öppna webbinarier i december

Woman holds her hand near ear and listens carefully alphabet letters flying in isolated on gray wall background

Nu hittar du alla våra öppna webbinarier och hybridevent i vårt kalendarium här på hemsidan. Kalendariet fylls på allt eftersom och som vanligt är det våra energikontor runt om i landet som är värdar för eventen. Ja, ibland kan det också vara någon samarbetspartner eller finansiär som genomför webbinarier som vi inte tycker att ni ska missa. Som nu i december då Fedarene bjuder in till webbinarium om energispartips som är applicerbara för städer i hela Europa.

Vi önskar er varmt välkomna att anmäla er och ta del av vår samlade kunskap och kompetens inom områden som energieffektivisering, hållbara transporter, förnybar energi, cirkulär ekonomi och mycket mer.

Alla våra webbinarier är kostnadsfria och riktar sig främst till små och medelstora företag samt offentliga organisationer, men självklart är alla välkomna.

Koppla upp och lyssna in …

Här hittar ni våra öppna webbinarier.