Bra tryck i Östersund

Mycket folk, bra diskussioner och en hel skolklass från gy6mnasiet på Bygg och anläggning i Östersund. Så kan man snabbt sammanfatta Energikontoret Jämtland/Härjedalens informationsdag om hållbart byggande.

Arrangemanget ingår i den föreläsningsturné som Informationscentrum för hållbart byggande (ICHB) genomför i hela Sverige i samarbete med Energikontoren Sverige.

Turnén har rullat på bra och Johan Nuder från ICHB började med sin föreläsningsturné i våras och har fortsatt att besöka energikontor också nu under hösten. Nyligen var han i Östersund på ett seminarium som Ingrid Ahnlund Rode hade riggat, tillsammans med sina kollegor på Energikontor Jämtland/Härjedalen.

Johan Nuder föreläsning handlar om de miljöavtryck som kommer från fastighets- och byggsektorn och vad som måste hända för att en ändring ska kunna ske mot ett mer hållbart byggande.

Föreläsningen i Östersund filmades och är du nyfiken på att ta del av hans föreläsning går det att göra här. Det är fem olika avsnitt som rullar efter varandra.

Den nationella partnern för regionalt energi- och klimatarbete.

 

Kontakt

Energikontoren Sverige
c/o Energikontor Sydost
Smedjegatan 37
352 46 VÄXJÖ
info@energikontorensverige.se